Reek

Partners zetten handtekening onder visiedocument

Belangrijke stap voor nieuwe sport- en spelaccommodatie in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - In de kantine van Achilles Reek was woensdag 31 januari de kick off voor de nieuwe sport- en spelaccommodatie in het dorp. De betrokken partners waren aanwezig en ondertekenden het visiedocument om de samenwerking te bekrachtigen. Daarmee komt de droom voor een centrale plek voor alle sport- en spelactiviteiten een stap dichterbij.

De kar wordt getrokken door een stuurgroep bestaande uit Achilles Reek, TV Reek, Jong Nederland en Stichting Dorpsontwikkeling in nauwe samenwerking met de gemeente Landerd en onder begeleiding van Sportservice Noord-Brabant. De komende periode gaan vier werkgroepen aan de slag om het plan verder uit te werken. De werkgroepen zijn een mix van jong en oud waarin elke club vertegenwoordigd is. Het doel is om de stukken vlak na de zomer op te leveren, zodat het voorstel meegenomen kan worden in de begrotingsbehandeling voor 2019.
De droom is een gezamenlijke accommodatie voor sport- en spelactiviteiten die veel verder gaat dan puur en alleen stenen. Met een optimale samenwerking zijn er veel voordelen te behalen voor alle betrokken partijen op het gebied van synergie en kostenbesparing. Uiteindelijk draait het om de leefbaarheid van Reek, dat het dorp een plek is en blijft waar mensen graag wonen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties