Reek

Nieuwjaarsborrel zorgcoöperatie op maandag 1 januari

Babbelaer Reek beide kerstdagen gewoon open

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Huiskamer De Babbelaer is het kloppende hart van Zorgcoöperatie Reek. Ook tijdens de feestdagen is het ontmoetingscentrum in Het Wapen van Reek open voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie. Tijdens Kerstmis voor gezellige klets en voor gelukswensen op 1 januari.

Eerste kerstdag, 25 december, valt dit jaar op een dinsdag. De Babbelaer gaat dan speciaal open. Van 10 tot 13 uur is iedereen van harte welkom voor een gezellig praatje. Naast de gebruikelijke koffie en thee is er dan ook heerlijk kerstbrood, smakelijke soep en warme worstenbroodjes. Neem de kerstvisite gerust mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De zorgcoöperatie biedt zo alleenstaanden, maar ook echtparen, de gelegenheid om tijdens de feestdagen het huis even te verlaten. Een aangename afwisseling voor mensen die anders om wat voor reden dan ook, alleen thuis zitten. Een dag later, op tweede kerstdag, gaan de deuren van het ontmoetingscentrum ook open van 10 tot 13 uur.

Proosten op 2019
Een week later, op dinsdag 1 januari, houdt Zorgcoöperatie Reek een nieuwjaarsborrel om met een hapje en een drankje te proosten op het nieuwe jaar. Deze bijeenkomst vindt van 11 tot 14 uur plaats in De Babbelaer. Aansluitend kunnen bezoekers naar het nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Semper Crescendo in de grote zaal van het gemeenschapshuis.

Vervoersdienst
Wie interesse heeft om een of meerdere dagen de huiskamer te bezoeken, maar zelf niet in staat is naar De Babbelaer te komen, kan beroep doen op de vervoersdienst van de zorgcoöperatie. Neem contact op met Roel Weber (0486-474866 of roel.weber@planet.nl) of Harrie van Casteren (0486-475101 of h.van.casteren@hetnet.nl) om een afspraak te maken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties