Reek

Achilles Reek wil nieuw voetbalseizoen starten met ambitieuze trainer

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Achilles Reek is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer die met ingang van het seizoen 2022-2023 aan de slag wil met het eerste elftal, dat uitkomt in de vierde klasse zondag in district Zuid 2. De gezellige dorpsvereniging heeft duidelijke ambities en een technisch beleid waarbij doorgroei van eigen jeugd een belangrijke kernwaarde is. Intensieve samenwerking tussen het eerste team, het tweede team en de jeugdafdeling is hierbij een van de pijlers.

Kort voor aanvang van het huidige voetbalseizoen heeft de vereniging afscheid moeten nemen van de hoofdtrainer. Een geschikte kandidaat werd nog niet gevonden. Het vertrek is opgevangen door eigen mensen binnen de vereniging met een grote inbreng vanuit de spelersgroep. Dit getuigt van een grote betrokkenheid en van een sterk collectief. Achilles is trots op de mooie resultaten die op deze manier behaald worden. De Reekse voetbalclub wil in het volgende seizoen doorbouwen met een ambitieuze en gedreven hoofdtrainer.

Vacature
RKSV Achilles Reek is een echte dorpsvereniging met ongeveer 300 leden. Ze zijn trots op de grote groep vrijwilligers en hechten veel waarde aan een cultuur van samenwerking met elkaar en waardering voor elkaar op alle niveaus. Doorgroei van eigen jeugd is belangrijk binnen de club. Ben jij de nieuwe hoofdtrainer die Achilles zoekt? Stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar info@achillesreek.nl. Kijk voor de volledige vacature op http://achillesreek.nl/vactures

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties