Reek

Achilles Reek houdt weer Tourspel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Op 6 juli gaat de Tour de France weer van start. Het lijkt een open en spannende tour te gaan worden zonder Froome en Dumoulin. Bewijst Thomas dat hij geen eendagsvlieg is? Kan Kruijswijk zich nu naar het podium rijden? Wordt dit de doorbraak van Bernal of na jaren toch een Fransman? Wil je de wielerronde nog spannender maken en heb jij een glazen bol dan is dit je kans om mee te doen met het traditionele tourspel van Achilles Reek.

Voeg extra spanning toe aan het mondiale sportevenement door als ploegleider een eigen team samen te stellen. Elke fietsdag is er een geldprijs te winnen. De eindwinnaar strijkt een bedrag van 250 euro op, maar niemand in de top tien gaat met lege handen naar huis.

Eenvoudig
Meedoen aan het Tourspel van Achilles Reek is eenvoudig. Per inschrijfformulier stel je een team samen van vijftien renners en vijf reserves (deze tellen alleen mee indien renners uit de lijst van vijftien niet starten). Dit jaar is er ook een handige zoekfunctie toegevoegd waardoor je snel op de naam van je favoriete renner kan zoeken. Vul ook je naam, adres en telefoonnummer in. Formulieren en reglementen zijn online verkrijgbaar op de website van Achilles en daarnaast papieren formulieren bij Bento schoen- & sportshop (Runstraat 8, Schaijk). De inschrijvingstermijn sluit op zaterdagmiddag 6 juli om 15 uur. Deelname kost 7.50 euro per formulier.

Ploegenklassement
Vier afzonderlijke deelnemers kunnen ook samen een ploeg vormen. Hiervoor worden de punten van de afzonderlijke deelnemers van het eindklassement bij elkaar opgeteld. Zij vullen zelf hun eigen deelnameformulier in en geven dan op het formulier aan dat zij tevens deel uit maken van een ploeg die meedoet onder een zelf verzonnen naam. Kijk op www.achillestourspel.nl voor meer informatie, de spelregels en om in te schrijven.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties