Reek

Achilles Reek hervat zoektocht trainer eerste elftal

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Vlak voor de zomerstop werd de selectie van Achilles Reek overvallen door een onverwacht voortijdig vertrek van trainer Lenard Weber. Onmiddellijk is er een zoektocht gestart naar nieuwe kandidaten passend bij een hechte dorpsclub als Achilles Reek. Er is nog geen geschikte of beschikbare kandidaat gevonden, waardoor de club de zoektocht voortzet.

Na het vertrek van de vorige trainer is de situatie bij de vereniging snel intern opgelost om toch in alle rust aan het nieuwe seizoen te kunnen starten. Met een al vastliggend oefenprogramma, een ruime selectie van veertig spelers en volledige begeleidingsstaf is de club op een goede manier aan de slag gegaan met de de voorbereiding op de competitie. Oefen- en bekerwedstrijden werden gespeeld met verzorgd voetbal en met prima resultaten. Ook de seizoenstart in klasse 4H is door Achilles goed afgetrapt met een overwinning op NLC’03 en een gelijkspel tegen Juliana Mill.

Huidige situatie
Spelers, begeleidingsstaf en het bestuur van Achilles zijn te spreken over de manier waarop de situatie nu wordt ingevuld. Toch is en blijft het bestuur op zoek naar een enthousiaste en gedreven (en direct beschikbare) hoofdtrainer.

Vacature
Achilles Reek is een dorpsvereniging met driehonderd leden. Er is een intensieve samenwerking tussen het eerste en tweede elftal. Doorgroei van eigen jeugd is een belangrijke kernwaarde. Het bestuur zoekt een ambitieuze trainer/coach die met een enthousiaste groep aan de slag wil in de vierde klasse. In deze functie verzorg je op dinsdagavond de training aan de volledige selectie (elftal 1+2), op donderdagavond aan het eerste elftal en op zondag begeleid je het team tijdens de wedstrijden. Verder assisteer je de leider van het tweede elftal. De functie is uitermate geschikt voor beginnende trainers die door willen groeien.

Kijk voor de volledige vacature op de website van Achilles Reek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties