Landerd

Reactie Progressief Landerd op commentaar ‘Herindelingsbom barst’

Door Progressief Landerd

Het bestuur van Progressief Landerd neemt met grote verbazing kennis van het commentaar van Sergio Boutkan op Arenalokaal.nl. Het had uw journalistieke werkwijze gesierd als u hoor en wederhoor had toegepast. Wij zijn uitermate teleurgesteld dat de hoofdredacteur zulke enorme grote woorden als ‘wolk van hoogmoedswaanzin’ en ‘stelselmatig niet nakomen van de verkiezingsbelofte’ gebruikt om zijn artikel kracht bij te zetten. Daarnaast vinden wij het ongepast om de woorden ‘Pijnappels-doctrine’ te hanteren, waar de meerderheid van de partij in 2018 en ook daarna zich stelselmatig heeft uitgesproken om voor de Maashorst te kiezen. En daarmee zich ook aan te sluiten bij de coalitie en bestuursverantwoordelijkheid te willen nemen.

Het klopt dat sommige partijleden in het amendement van de heer Van der Molen en mevr. Özütok aanleiding zien om alsnog een referendum te organiseren, maar dit is niet de lijn die de coalitie voorstaat. Het bestuur en de fractie staan achter dit standpunt en volgende week zullen wij in gesprek met de leden bepalen hoe we hier – als volwassen mensen – uit gaan komen.
De heer Pijnappels legt donderdag in de voorbereidende vergadering een verklaring af en volgende week neemt hij de beslissing hoe hij verder gaat in het politieke bedrijf.

Als bestuur hebben we er overigens het volste vertrouwen in dat de partij niet “intens verscheurd en verwoest achter blijft’’ zoals de heer Boutkan helaas weer met overdreven grote woorden meent zijn artikel te moeten besluiten. Jammer.

Progressief Landerd

|Doorsturen

Nico van Duren

2021-02-24 10:10:10

Begrijpt het bestuur van PL dan nog steeds niet dat de heer Boutkan houdt van wat reuring in de tent.....Het levert kliks op....Een beetje triggeren noemt hij dat. Daar horen natuurlijk grote woorden bij en heel veel verscheurende en verwoestende bijwoorden :-)

Mari Jansen

2021-02-24 13:47:02

Voor reuring hoeft Sergio geen grote woorden te schrijven. Volg de politiek in Landerd maar en de reuring komt de krant ingelopen. 

Nico van Duren

2021-02-24 21:14:32

@Mari Jansen, toch is Sergio er nooit vies van er nog een schepje bovenop te doen in het belang van Arenalokaal. Je moet tenslotte "spraakmakend" blijven en zorgen dat je in beeld blijft. Bij de Telegraaf kunnen ze nog wat leren van Sergio.

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties