Landerd

OPROEP: 'Handtekeningen verzamelen voor referendum'

Door Actiegroep 'Schaijk hoort bij Oss'

Sinds 22 januari kunt u op het gemeentehuis in Zeeland terecht voor het ondersteunen van ons Schaijks referendumverzoek. Er zijn 437 handtekeningen nodig van stemgerechtigde inwoners om het verzoek bij de gemeenteraad in te kunnen dienen. Ongeacht wat de raad er daarna over besluit, deze 437 handtekeningen zijn een ongelooflijk belangrijk signaal naar de hogere overheden (Provincie en Tweede Kamer). Zij bepalen uiteindelijk of er beter naar ons, de inwoners, geluisterd had moeten worden.

'437 handtekeningen, mensen, dat moet lukken!'
Dus pak uw auto of uw fiets, spreek af om samen te gaan met uw vriendin of buur, maar ga uw handtekening zetten, liefst vandaag of morgen, dan kunt u het niet meer vergeten. Voor wie Zeeland te ver is: houd onze berichtgeving in de gaten. Ook in Schaijk komt binnenkort gelegenheid om uw stem te laten horen.

Wij roepen alle inwoners van Landerd, ook de mensen uit Zeeland en Reek, op om zich uit te spreken. Want ook als u Uden eigenlijk wel prima vindt, daar gaat het nu niet om. U tekent hier niet voor Uden of voor Oss. U tekent voor het houden van een eerlijk referendum! Voor écht luisteren naar wat de bevolking wil. Ga tekenen!

Openingstijden loket burgerzaken:
Alle werkdagen 's ochtends van 9 tot 12 uur; op dinsdag óók van 16.30 tot 19.30 uur (avondopenstelling); op woensdag óók van 13.30 tot 16 uur (middagopenstelling). Neem uw identiteitsbewijs mee, dat heeft u nodig.

Actiegroep Schaijk hoort bij Oss

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties