Landerd

Oproep actiegroep Schaijk: kom niet naar raadsvergadering vanwege coronavirus

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – De actiegroep Schaijk hoort bij Oss roept inwoners op om donderdagavond vanwege het coronavirus niet naar de Landerdse raadsvergadering te komen. Vorige week vroeg het actiecomité mensen nog om met toeters, fluitjes en claxons massaal naar het Schaijkse raadhuis te komen voor een lawaaiprotest tegen de gang van zaken rond de herindeling.

“Gezondheid gaat voor alles. Om die reden willen wij onze oproep naar mensen, om massaal naar de raadsvergadering te komen, annuleren”, laat de actiegroep weten. “Dit in verband met de corona-maatregelen die op dit moment van kracht zijn in Brabant.”

De raadsvergadering is donderdagavond wel te volgen via Landerd TV.

|Doorsturen

nico degen

2020-03-12 07:23:23

Het lijkt mij ook verstandig om de raadsvergadering in zijn geheel af te zeggen. Wij hebben veel meer belang bij een gezond gemeentebestuur dan bij het verzamelen van misleide mensen die zich voor het karretje laten spannen van op aandacht beluste lieden.

anton coolen

2020-03-12 09:50:27

Stop eens een keer, vervelende man. Over respect gesproken. Je denkt toch niet dat al die verstandige mensen zich laten misleiden. Bijzonder verkeer in je hoofd blijkbaar. Iedereen is gek behalve u.

Ik had vorige week al het voorstel gedaan op de site om geen meeting te laten plaatsvinden. Dit met een uitleg en zonder politiek. Dit noemen wij fatsoen. Doch toen reageerde je niet en nu kom je weer met een stuk vol onzinnige opmerkingen.

Altijd maar doemdenken. Triest leven blijkbaar. Zoek eens hulp of ga gewoon terug naar de randstad. Alles is negatief bij u, wat een geestelijk arm leven.

Dit is weer het laatste.

Probeer allen gezond te blijven, het is geen gemakkelijk tijd voor mensen die fysiek niet sterk zijn.

nico degen

2020-03-12 11:09:51

Als je het niet met Anton eens bent, wordt je voor alles en nog wat uitgemaakt. Dat is op zichzelf volkomen onbelangrijk. Maar dat zijn advies een stuk verder gaat in de zin ga hier weg, komt bij mij over als een ophitsende verklaring. Een eigen mening hebben dan moet je hier weg wezen. Bovendien heeft hij de middelen om naar het platteland in Frankrijk te vertrekken en de achterblijvers het advies te geven gezond te blijven ook al is dit makkelijk voor niet zo sterke mensen. Hij zit veilig en daar kan hij ons ook daar van zijn omhoog gevallen persoonlijkheid laten genieten.

Bert

2020-03-12 13:23:14

Laat N. Degen maar met rust. Hij weet niet beter. 

Petra

2020-03-12 13:33:28

nico degen,wat bent u toch een zelfingenomen ,onaangenaam extreem vervelend mannetje die alleen van zijn eigen gelijk overtuigd is.

u zou een voorbeeld moeten nemen aan dhr.coolen.

die is in ieder geval beleefd en dat kan men van u niet zeggen.

neem nog een litertje azijn.

nico degen

2020-03-12 16:25:40

Voornamen die achter de zelfingenomheid van dhr. Coolen staan, daar moet hij het mee doen. 

Hans

2020-03-12 18:31:24

U doet nu net of er voor u wèl een fanclub opgericht gaat worden Nico Degen? 

Gert van de Voet

2020-03-12 18:42:13

Dadelijk Raadsvergadering.

Wij zullen zien hoe o.a. 1100 mensen die niet bij de zwijgende meerderheid horen (dus zijn het er veel meer) helemaal voor de gek worden gehouden. 19.30   uur: zie uitzending van Landerd TV.

Dit zijn de mensen die boven zichzelf zijn uitgestegen.

Carel

2020-03-12 18:53:26

NICO!..NICO!...yeahhh!!

Gert van de Voet

2020-03-12 21:13:58

Kiezersbedrog. PL. Dus Nico en Quintin: die anderen hadden dus toch gelijk. Raadsvergadering van zojuist.

Belangrijke achterban en een vooraanstaand lid van PL gaf dit extra aan door in te spreken namens een club van PL dat PL kiezersbedrog pleegt.

Die Pijnappels heeft daar helemaal maling aan en paradeert met zijn mooie zwarte hond door zijn Zeeland als Caesar.  Hij is boven zichzelf uitgestegen, vindt hij zelf.

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties