Landerd

Opeens een 'schouwer' aan de deur… Landerd krijgt glasvezel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - U heeft ze misschien al gezien… De straten van Landerd worden momenteel bevolkt door zogenoemde ‘schouwers’. Deze schouwers zijn medewerkers van SPIE, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De schouwers gaan de komende periode van deur tot deur in Reek, Schaijk en Zeeland om op ieder adres te bepalen waar in de woning het glasvezelaansluitingspunt precies dient te komen.

Sjoerd Lammers van SPIE: “Wij stellen veiligheid en transparantie voorop. Daarom is iedere medewerker in het bezit van een SPIE-medewerkerspas en kan zich dus desgevraagd legitimeren. Ook kunnen wij ons voorstellen dat niet iedereen de hele dag thuis is. Mochten wij mensen niet thuis treffen dan laten wij een Niet-Thuis-kaartje achter, zodat de bewoner telefonisch of via e-mail een nieuwe afspraak kan maken wanneer het hem uitkomt.”

E-Fiber, initiatiefnemer van het glasvezelnetwerk in Landerd, is half februari gestart met de voorbereidingswerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Elk adres wordt voorzien van een glasvezelaansluiting. Oók alle adressen in de buitengebieden worden aangesloten. Bovendien is iedere aansluiting voor de bewoner geheel kosteloos. Bewoners kunnen daarna zelf bepalen of ze ook daadwerkelijk gebruik willen gaan maken van de aansluiting. Met glasvezel is het mogelijk om grote hoeveelheden data te versturen. Hierdoor is een betrouwbare en stabiele en supersnelle internetverbinding gegarandeerd.

Aanmelden
Vanaf half april is de nieuwe website van E-Fiber live. Belangstellenden kunnen zich daar dan aanmelden als abonnee. Men krijgt ook per post informatie toegestuurd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties