Landerd

Ontdek verborgen plekjes in de regio met vernieuwde uittipsfolder

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Hoewel we de afgelopen periode een moeilijke tijd hebben doorgemaakt, heeft dit ook zijn positieve keerzijdes gehad. Een goed voorbeeld daarvan is het toerisme in eigen land dat in de coronaperiode sterk toenam. Hierdoor werden talloze prachtige plekken in ons eigen land opnieuw of zelfs voor het eerst ontdekt. Platform Toerisme Landerd helpt hier nog een extra handje aan mee door middel van de realisatie van de nieuwe uittipsfolder. Dit is een folder met daarin talloze tips voor een geweldig dagje uit in de regio.

De uittipsfolder bestond al een aantal jaar, maar is recentelijk vernieuwd. De grootste aanwinst hierbij is het toevoegen van de fietsknooppunten, waardoor onder andere de talloze bezienswaardigheden en horecagelegenheden in de regio nog makkelijker gevonden kunnen worden. De fietsknooppunten zijn, net zoals de bordjes langs de fietspaden, gemakkelijk te herkennen aan de witte borden met groene letters.

Ook kent de folder een aanvulling in het aanbod aan natuur, cultuur, horeca, overnachtingen en dagrecreatie. Het uitgebreide aanbod geeft op een overzichtelijke manier antwoord op de vragen wie, wat en waar? Daarmee biedt het toeristen de mogelijkheid om zelfs nog last-minute een dag vol prachtige activiteiten te beleven. Niet alleen toeristen hebben baat bij de uittips, de folder biedt ook tal van ideeën waar de lokale bewoner nog niet van weet. Een perfecte manier om de (eigen) regio te ontdekken dus.

Nu kunt u denken: “Een folder, wat ouderwets!” Maar ook daar is een oplossing voor gevonden. De papieren versie bevat namelijk QR-codes, waardoor de folder interactief gemaakt kan worden en daarnaast is de gehele folder ook online te vinden op de website van het Platform Toerisme Landerd: www.vvvlanderd.nl. De fysieke exemplaren zijn gratis te verkrijgen bij verschillende VVV-punten zoals De Phoenix Schaijk, Jumbo Zeeland en diverse horeca en verblijfsaccommodaties in de gemeente Landerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties