Landerd

Drie opstaplocaties tijdens eerste pinksterdag

Ontdek Reek, Schaijk en Zeeland tijdens Rundje Landerd

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - Platform Toerisme Landerd presenteert zondag 20 mei, eerste pinksterdag, een nieuwe wandel- en fietstocht: Rundje Landerd. Dit evenement is in het leven geroepen om al het moois van Reek, Schaijk en Zeeland onder de aandacht te brengen. Met het thema 'dat wordt smullen' sluit de tocht aan bij Oerlekker Maashorst. De route brengt je door de prachtige natuur en langs diverse locaties waar van alles te proeven, bekijken en beleven is bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in eten, drinken en genieten.

Er zijn drie vertrekpunten, in elke dorpskern eentje. Deelnemers kunnen starten tussen 10 en 15 uur bij Onder Ons in Reek, eetcafé De Notaris in Schaijk en herberg D'n Brouwer in Zeeland. Onderweg zijn er verschillende afstappunten waar je even kunt uitrusten in een lommerrijke omgeving. Dit zijn de Boshut van camping Hartje Groen in Schaijk, eeterij D'n Oven op 't Oventje en Ja, Zo Begrazing van Wim en Joke Jans in Zeeland. Op die plekken kun je genieten van een smakelijke smullerij en een verkoelend drankje. De tocht van circa 25 kilometer is geschikt voor zowel wandelaars als fietsers. Het is een mooie manier om Landerd te ontdekken.

Smulkaarten
De deelnemerskaarten zijn verkrijgbaar bij de startpunten. Voor 2,50 euro kun je eerste pinksterdag al meedoen aan de route. Daarvoor krijg je een vaandel en appeltje voor de dorst. Daarnaast kun je kiezen voor een smulkaart van 7,50 euro. Hiermee mag je bij twee afstappunten genieten van een smullerij afkomstig uit De Maashorst. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij dorpshuis De Phoenix in Schaijk en Jumbo Eijsermans in Zeeland. Kijk voor meer informatie op www.rundjelanderd.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties