Landerd

Online sessie voor Landerdse ondernemers: De Hybride Leeromgeving

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Eind 2020 besloot de gemeente Landerd om De Hybride Leeromgeving (HLO) te ondersteunen. Wethouder Hans Vereijken verricht de aftrap van deze online sessie, die plaatsvindt op dinsdag 9 maart van 19.30 tot 21 uur.

Speciaal voor ondernemers uit Landerd biedt De Hybride Leeromgeving een interactieve sessie aan over leren en ontwikkelen. Deze sessie wordt georganiseerd door Marga Huijbregts, schakelfunctionaris van De Hybride Leeromgeving en Yvonne Dekkers, opleidingskundige uit Zeeland. De gratis sessie bestaat uit twee onderdelen;

1. Wat is De Hybride Leeromgeving?
De HLO is een platform voor de ondernemers in Uden en Landerd om kennis en ervaring op gebied van leren en ontwikkelen te bundelen en met elkaar uit te wisselen. “Bij de HLO gaan we samen aan de slag om het maximale uit jouw werknemers te halen. Er zijn al een aantal interessante projecten waar je bij kunt aansluiten. Welke dat zijn hoor je in deze sessie.”

2. Een voorproefje van één van de vele producten
In dit interactieve gedeelte neem je jouw gedachten over leren onder de loep. “We bieden een frisse, actuele kijk op dit thema. Wil je ook een bredere kijk op leren in jouw bedrijf? Samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden die verder reiken dan het volgen van een opleiding of cursus. Niet alleen maar door erover te praten, maar door het zelf te ervaren.”

Benieuwd wat De Hybride Leeromgeving doet en voor jouw bedrijf kan betekenen? Doe dan mee met deze gratis online sessie. Aanmelden kan ovia www.hybrideleeromgeving.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties