Landerd

Oerfestival De Maashorst gaat niet door

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - De organisatie van Oerfestival De Maashorst heeft besloten om het evenement niet door te laten gaan in de herfstvakantie. "Door de aangescherpte, landelijke maatregelen vinden wij het op dit moment niet passend en verantwoord om op deze schaal activiteiten te organiseren en promoten. De komende weken beraden we ons op een alternatief moment en de manier waarop het Oerfestival vorm kan krijgen."

“We hebben ons tot vorige week ingezet om er een mooie festivalweek van te maken. Corona dwong ons tot een aangepast programma, flexibiliteit en creatieve oplossingen bij het organiseren van activiteiten. Veel ondernemers en vrijwilligers hebben zich hier de afgelopen maanden positief voor ingezet. We bedanken hen en hopen dat we weer op ieders enthousiasme mogen rekenen bij de volgende editie van het Oerfestival de Maashorst”, zegt Kelly van Lith van Team De Maashorst.

Zelf een route lopen, fietsen of een plek ontdekken in De Maashorst kan wel. Kijk op www.bezoekdemaashorst.nl voor het aanbod.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties