Landerd

Nieuwe leden 'kindergemeenteraad Maashorst' 2020-2021 bekend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - De afgelopen maand konden kinderen van groep 7 uit Landerd en Uden zich verkiesbaar stellen voor de kindergemeenteraad van de gemeente Maashorst in oprichting. Aan de oproep om hiervoor een filmpje in te sturen, werd goed gehoor gegeven. “Van de negentien deelnemers kunnen er helaas maar dertien plaatsnemen in de nieuwe kindergemeenteraad. Maar wat zijn er mooie plannen en ideeën bedacht over hoe we het beste samen kunnen werken in onze nieuwe gemeente Maashorst”, geven de burgemeesters Marnix Bakermans (Landerd) en Henk Hellegers (Uden) aan.

Dit zijn de namen van de eerste leden van de kindergemeenteraad van de gemeente Maashorst in oprichting (basisschool - leden): 
De Camelot - Stijn en Tim; ‘t Mulderke - Itske en Rens; Kindplein ’t centrum - Jobke en Eefke; De Vlasgaard - Pepijn en Saar; De Klimboom - Viënna en Mila; De Palster - Denise en Noëlle; De Marimba - Kati en Guusje; Vindingrijk - Rens en Jort; De Wizzert - Moos en Eva; Het Oventje - Jurre en Noud; De Tandem - Brandy en Levi; De Kreek’l - Julie en Milano; De Vlonder - Isalinde en Mijntje.

Vrijdag 16 oktober maakten burgemeester Marnix Bakermans en burgemeester Henk Hellegers de uitslag via een filmpje officieel bekend aan de deelnemende scholen. Op 5 november zouden de leden officieel geïnstalleerd worden, alleen loopt dat door corona nu allemaal even anders. "We hopen in het voorjaar weer bij elkaar te komen, om dit moment alsnog te plannen."

 

|Doorsturen

Bob

2020-10-24 15:03:37

Geen kinderen uit Schaijk. Representatief voor de nieuwe gemeente? 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties