Landerd

Nieuw Oerfestival De Maashorst, iedereen kan meedoen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - In 2018 vond de eerste editie van Oerfestival de Maashorst plaats. Een drukbezochte week met veel verschillende stoere en spannende activiteiten. Ook dit jaar wordt het Oerfestival gehouden. In de herfstvakantie, van 13 tot en met 20 oktober. Op zondag 13 oktober is de grote festivaldag op Herperduin. Dit wordt een dag vol sport en spel in de natuur, maar ook met theater, muziek en lekker eten. Voor de andere dagen in die week is de organisatie weer op zoek naar beschikbare locaties voor de Oer-events en naar mensen of organisaties die op andere wijze willen bijdragen of meedoen.

Op dinsdag 14 mei vindt van 19.30 tot 22 uur in D’n Oven aan de Verbindingsweg 1 in Zeeland een bijeenkomst plaats waarbij iedereen die aan wil sluiten bij dit initiatief welkom is. Het eerste deel van de avond is bedoeld om de ondernemers, verenigingen en organisaties in de Maashorst-gemeenten te informeren over het Oerfestival. Het tweede gedeelte is bedoeld om activiteiten 'op te halen' en iedereen de gelegenheid te geven om aan te sluiten bij een locatie/dag.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via info@demaashorst.nl. Graag als onderwerp 'Aanmelden interesse Oerfestival 2019'vermelden en in het bericht graag naam en adres van de belangstellende en met hoeveel personen hij/zij de informatiebijeenkomst bezoekt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties