Landerd

Madeleine Hoek trakteert 'Landerdse kanjers' op Maasdorst-biertje van VVD

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - 'Samen deel van een nieuw geheel'. Met deze slogan voert VVD Maashorst momenteel campagne in aanloop naar de herindelingsverkiezingen van woensdag 24 november. Om letterlijk te kunnen proosten op de fusie van de twee gemeenten, lanceerden de Udense en Landerdse liberalen onlangs een eigen biertje: Maasdorst. Kandidaat-raadslid Madeleine Hoek uit Schaijk, het Landerdse gezicht van de VVD, trakteerde deze week een aantal 'kanjers en waarmakers uit Reek, Schaijk en Zeeland' op een Maasdorst-bierpakketje.

In Reek ging Hoek langs bij Simone Kuijpers en Tom van de Geijn van restaurant De Linde. "Twee enthousiaste jonge ondernemers met een groot hart voor gastvrijheid. Zij hebben De Linde, een bijzonder sfeervol restaurant met een verrukkelijke kaart, samen gecreëerd. Het zijn echte waarmakers en verdienen daarom het Maasdorst-biertje van de VVD."
Hun dorpsgenoot Guus Weitzel werd eveneens in het zonnetje gezet met twee flesjes Maasdorst-gerstenat. "Guus Weitzel is synoniem voor de leefbaarheid in Reek. Al jaren maakt hij zich sterk voor de dorpsontwikkelingsplannen. Wat een kanjer!"
Ook de Schaijkse Marion de Jong mocht zich verheugen op een bierpakketje. Madeleine: "Een fantastische vrouw die voorzitter is van de Kerngroep Mensen met een Lichamelijke Beperking (KMLB). Zij weet met tomeloze energie zaken te regelen en heeft al veel bereikt in Landerd en hopelijk straks ook in de gemeente Maashorst."

Stefan van Ras, eigenaar van sportzaak Bento in Schaijk, kan eveneens een glaasje Maasdorst-bier inschenken. "Een optimistisch mens met een positieve uitstraling. Hij is ontzettend betrokken en enthousiast voor het jeugdcarnaval in Landerd. Een kanjer!"
Ook ondernemer Huub Christiaens van Albert Heijn Schaijk ontving een, zoals Hoek het omschrijft, waarmakersbiertje. "Ik ben trots op Huub Christiaens; een fantastische ondernemer, optimistisch, doelgericht en een volhouder. Hij heeft een prachtige Albert Heijn gerealiseerd in het centrum van Schaijk en is daarnaast een verschrikkelijk aardig mens."
In Zeeland mocht John Eijsermans een Maasdorst-pakketje tegemoet zien. Madeleine Hoek: "Ook een bijzonder krachtige ondernemer, die met doorzettingsvermogen en visie een prachtige en kwalitatief hoogstaande Jumbo-supermarkt heeft neergezet. Helaas kon John de biertjes niet zelf in ontvangst nemen, maar zijn rechterhand Jeroen wilde de flesjes graag voor hem aannemen."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties