Landerd

Maashorst Vooruit kiest voor ervaring en jong talent

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - De kandidatenlijst van Maashorst Vooruit staat in het teken van ervaring én vernieuwing. Naast de warmgelopen raadsleden Jeroen van den Heuvel (lijsttrekker), Rob Steemers uit Schaijk en de van het CDA overgekomen Harry van Tiel uit Zeeland komt Maashorst Vooruit met enkele jonge en frisse kandidaten: op plek 3 de 24-jarige Thijn van den Berg uit Zeeland, werkzaam in de zorg, en op plaats 5 de 27-jarige Stijn van de Laar, beleidsmedewerker zorg bij de gemeente Mook en Middelaar. "Wij denken met deze kieslijst zowel continuïteit als vernieuwing te bieden met mensen die dicht bij de maatschappij staan", zegt Bas Keijzer, bestuursvoorzitter van Maashorst Vooruit.

Jeroen van den Heuvel, lijsttrekker van Maashorst Vooruit.

Juist vanwege de continuïteit liet de partij eerder al weten dat wethouder Ben Brands haar wethouderskandidaat is. "Deze wethouder heeft in het verleden in de voormalige gemeente Maasdonk laten zien een gemeente succesvol naar een herindeling te leiden. Ervaring die hulpvol is bij het totstandbrengen van een Maashorstgemeente met (in eerste instantie) Uden. Daarnaast heeft Ben Brands vele lastige dossiers, onder andere vestiging statushouders en invulling ruimtelijke ontwikkeling, met creatieve oplossingen tot een goed einde gebracht."

De kandidatenlijst is vandaag doorgegeven aan de kiescommissie en is daarmee definitief geworden. Op de lijst staan twintig namen uit alle kernen van de huidige gemeente Landerd. "Wij zullen de komende weken al deze 20 mensen voorstellen. Houd daarvoor onze social media-kanalen en onze website MaashorstVooruit.nl in de gaten. Maashorst Vooruit komt op voor de belangen van alle kernen en wil dat ook in de toekomstige Maashorstgemeente blijven doen, daarom: ‘Denk vooruit, stem vooruit; Maashorst Vooruit’."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties