Landerd

Maashorst Vooruit gaat door in nieuwe fusiegemeente

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Politieke partij Maashorst Vooruit wil ook in de nieuwe fusiegemeente van Landerd en Uden van betekenis zijn. De partij is bezig ‘pioniers’ te werven om samen de nieuwe gemeente Maashorst te vormen. "Maashorst Vooruit wil in de hele gemeente goed vertegenwoordigd zijn", zegt partijvoorzitter Bas Keijzer. "Binnen de partij is ook volop ruimte voor wie zich actief wil inzetten in het bestuur of de politiek."

De raadsleden van Maashorst Vooruit: Jeroen van den Heuvel (links), Rob Steemers en Thijn van den Berg.

Maashorst Vooruit, bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij in Landerd, omschrijft zichzelf als 'een gedreven club mensen die denkt in oplossingen en die actief willen bijdragen aan de leefbaarheid van hun omgeving'.

Maashorst Vooruit wil zich in de beoogde nieuwe gemeente gaan inzetten voor alle kernen. Keijzer: "Wij hebben bewezen dat politieke ervaring niet nodig is om dromen waar te maken. Maar we hebben het niet bij dromen gelaten, maar ook veel bereikt, zoals in Reek een sport- & spelaccommodatie en veel nieuwe woningen in Schaijk en Zeeland. Daarnaast is aan de bouw van het dorpshuis inclusief sporthal in Zeeland begonnen. Verder blijven we ons ervoor inzetten dat jong en oud in hun eigen dorp kan blijven wonen."

Odiliapeel, Uden en Volkel
Maashorst Vooruit wil zich ook actief gaan inzetten voor Odiliapeel, Uden en Volkel. "Hiervoor gaan wij actief op zoek naar enthousiaste inwoners die samen met ons vooruit willen. We zijn een kleurrijke pragmatische partij waarbij er voor iedereen plek is om mee te denken, te praten en te doen."

Interesse? Bel of app Bas Keijzer (06–50742918) of fractievoorzitter Jeroen van den Heuvel (06-23320692). Mailen kan via jeroen.vandenheuvel@landerd.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties