Landerd

Maashorst Vooruit blij met 800 likes op Facebook

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Maashorst Vooruit is dolblij met het bereik van de 800 ‘vind-ik-leuks’ op hun Facebookpagina. Voor een Landerdse politieke partij een unicum. "Maashorst Vooruit wil graag iedereen bereiken uit Schaijk, Reek en Zeeland. Ondanks dat het soms oersaai is, bemerken wij dat ook jongere generaties zeker geïnteresseerd zijn in politiek", stelt Maashorst Vooruit-fractieleider Jeroen van den Heuvel (foto).

Maashorst Vooruit vindt dat iedereen gemotiveerd moet worden om naar de stembus te gaan. "Ook de jongere generaties moeten de mogelijkheid hebben om in hun dorpen te kunnen blijven wonen of eventueel op latere leeftijd (na een studie bijvoorbeeld) terug te keren. Dit kan alleen door dorpen levendig en aantrekkelijk te houden."

Maashorst Vooruit ziet graag dat alle generaties met elkaar overleggen wat ze belangrijk vinden en waarom ze graag een bepaalde richting op gaan. Jeroen van den Heuvel: "Jongeren, ouders en grootouders kunnen van gedachtes verschillen, dat houdt leven in de brouwerij ‘Landerd’. Oftewel hoor en wederhoor met als doel weloverwogen samen vooruit. Middels Facebook heeft Maashorst Vooruit een mooi bereik onder deze generaties."

Heb jij ideeën of wil je weten waarom Maashorst Vooruit bepaalde keuzes maakt? Like dan ook de facebookpagina www.facebook.com/MaashorstVooruit/ 

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties