Landerd

Maashorst Op díe Fiets profiteert van mooi weer

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST – Maashorst Op díe Fiets gaat zondag 25 augustus om 9 uur van start. Organisatielid Thea van Leeuwen: “Je kunt nog zo je best doen als organisatie, maar het weer heb je niet in de hand. Zoals het er nu uitziet, staat ons een bijzonder mooie dag te wachten. En daarmee ook voor de deelnemers aan Maashorst Op díe Fiets. De afgelopen weken zijn we er nog eens extra tegen aangegaan en hebben veel leuke verrassingen aan het al zo verrassende parcours, toegevoegd.” Vanaf vier startlocaties kunnen de deelnemers starten.

Bij deelname krijg je een kaart met daarop de route en een polsbandje wat voor vele kortingen en extra’s zorgt onderweg. Dit startbewijs kost 5 euro en is aan de kassa op een van de vier startlocaties te verkrijgen.
“De volledig uitgepijlde fietstocht van 45 kilometer zorgt voor een onderhoudende zondag, die zeker met dit mooie weer eens iets anders brengt dan de gemiddelde fietstocht”, vertelt Thea enthousiast. “Aan de route zetten de Maashorst Ondernemers de deuren van hun bedrijf open voor een hapje of drankje en de stempelkaartactie maakt het bovendien nog een sport om te zorgen dat je een van de mooie Maashorst arrangementen gaat winnen.”

Thea is samen met haar collega’s van Maashorst Events, Sjaak Thomassen, Rian van Schijndel, Marij van der Leest én vele Maashorst-ondernemers, verantwoordelijk voor de belofte die zij geven: ‘Proef, Beweeg en Beleef De Maashorst’.

Kies je startlocatie
Kies een van de volgende startlocaties: Wilskracht Stadsbrouwerij en Molen De Nijverheid in Ravenstein, Roompot Vakantiepark in Schaijk, De Pannekoekenbakker in Zeeland en Informatiecentrum Keent Brabants Landschap bij Grave/Ravenstein. Ook na een voorinschrijving kun je op de dag zelf nog bepalen waar je gaat starten.

Kijk voor meer informatie en voorinschrijving op www.maashorst-events.nl en volg het evenement via www.facebook.com/Maashorstevents en www.instagram.com/maashorstevents

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties