Landerd

Louis van den Bergh stopt als voorzitter van KMLB Landerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Louis van den Bergh (foto) is per 1 april gestopt als voorzitter van de KMLB Landerd. Hij wordt opgevolgd door Marion de Jong. Van den Bergh was sinds de oprichting in 2011 voorzittervan de belangenvereniging van mensen met een lichamelijke beperking.

"Louis heeft als voorzitter een groep vrijwilligers aan weten te sporen en met de KMLB mooie resultaten geboekt, zoals het toetsen op toegankelijkheid van openbare gebouwen, gezondheidsinstellingen en horeca, de hydraulische poorten in De Maashorst en de rolstoeltoegankelijke routes en paden zoals de Vlinderidylle in Schaijk", laat de KMLB weten. "Alle projecten zijn te vinden op onze website www.kmlblanderd.jouwweb.nl."

Na bijna 10 jaar heeft Louis besloten meer te gaan genieten van zijn vrije tijd. "Hij gaat de camper vaker uit de stalling halen en trekt erop uit. Hij vindt dat het tijd is het stokje door te geven."
Per 1 april is de functie van voorzitter overgenomen door Marion de Jong, die de afgelopen zeven jaar secretaris is geweest. Tevens is Marion lid van de Adviesraad Sociaal Domein Landerd, waardoor er regelmatig overleg plaatsvindt met ambtenaren en wethouders. Deborah Keukens neemt het secretariaat over.

"De KMLB bedankt Louis van den Bergh hartelijk voor zijn jarenlange fantastische inzet. Wij zullen er alles aan doen om ons in te blijven zetten voor de inwoners die ons nodig hebben, zodat iedereen prettig kan wonen in onze mooie gemeente."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties