Grave

Lokale Stemwijzers voor Landerd en Grave online

Ga voor stemadvies naar Arenastemlokaal.nl

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD/GRAVE - Arena heeft in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart Lokale Stemwijzers ontwikkeld voor de gemeenten Landerd en Grave. Sinds dinsdag 6 maart staan de beide kieswijzers online op www.arenastemlokaal.nl

Doel van de online Stemwijzer is het wegwijs maken van de inwoners van de gemeenten Landerd en Grave in het lokale politieke landschap en het bieden van ondersteuning bij het maken van hun keuze voor een van de zes plaatselijke partijen.

De Landerdse en Graafse Stemwijzer op www.arenastemlokaal.nl bestaan uit respectievelijk 18 en 16 stellingen over lokale politieke onderwerpen. Door op een schaal van nul tot tien in te vullen of men het (volledig) oneens of (volledig) eens is met een stelling vertelt de Arena-Stemwijzer bij welke politieke partij de mening van de invuller het best aansluit. Gebruikers van de Stemwijzer kunnen de uitkomst enigszins sturen door aan te geven aan welke onderwerpen zij extra gewicht toekennen. Na voltooiing van de Kieswijzer ontvangt men direct een online stemadvies. Daarnaast is van alle partijen een toelichting te lezen op hun standpunt ten aanzien van de diverse stellingen.

De Landerdse en Graafse Stemwijzer zijn vanaf dinsdag 6 maart te raadplegen via www.arenastemlokaal.nl.

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.


Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

|Doorsturen

anton coolen

2018-03-06 18:54:46

Zorg dat je achterban heel snel gaat kiezen. Dan hebben wij duidelijk een totaal onzinverhaal. RPP en Maashorst zijn vandaag de winnaar. Proficiat.

Maar het gaat er om wat er gebeurt in het kieshok.

Succes allemaal.

Heer van Kleef

2018-03-06 20:14:12

Anton, voor het kieshok staat een tentje. Daar kun je kiezen voor Uden dat hoort bij het Land van Ravenstein, je gedroomde vrijstaat. Je zult er vast beter worden gehoord.

anton coolen

2018-03-07 14:45:04

De voorstanders van een Maashorstgemeente via Uden slaan een weg in van alleen maar onzekerheden. De doelstelling van deze partijen is via Uden en  Bernheze (dat echt niet wil) tot een grote Maashorstgemeente te komen. 

Als men echt zo oprecht is als voorstander van een Maashorstgemeente, waarom niet starten met Schaijk en eventueel Reek samen met de gemeente Oss? Dan is het doel al bereikt van een grote Maashorstgemeente.

Blijf gezond.

Anton Coolen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties