Landerd

Prijsuitreiking kleurwedstrijd uitgesteld

Landerd voor elkaar-kleurplaten bezorgd bij ouderen in Reek, Schaijk en Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - 'Kleur mee en toon je hart voor de Landerdse ouderen!', zo luidde de oproep die weekblad Arena drie weken geleden deed in het kader van de campagne Landerd voor elkaar. Vele tientallen creatievelingen, jong én oud, gaven hier gehoor aan en stuurden prachtige kleurplaten in. De kleurplaten zijn deze week als kerstdecoratie bezorgd bij zorgcentra en ouderen in Reek, Schaijk en Zeeland. Onder meer bij de 94-jarige Nolda van der Heijden uit Reek (foto).

Voor de deelnemer met de allermooiste kleurplaat hebben we een prachtige hoofdprijs in petto: de grote editie van het boek Alfabet van Charlotte Dematons. Deze prijs ter waarde van 39,95 is beschikbaar gesteld door The Read Shop in Schaijk en wordt uitgereikt door Landerds burgemeester Marnix Bakermans.

Prijsuitreiking uitgesteld vanwege lockdown-maatregelen
Vanwege de huidige lockdown-maatregelen wordt de prijsuitreiking door de burgemeester uitgesteld tot de tweede helft van januari.

Op dat moment zullen naast de winnaar van de hoofdprijs ook de winnaars bekend gemaakt worden van de overige prijzen: 5 dozen Dunkin' Donuts en 5 Charlie-restaurantcheques van 25 euro, geschonken door Restaurant Charlie in Schaijk.

|Doorsturen