Landerd

Schoon en Duurzaam Landerd

Landerd doet mee met landelijke opschoondag op 23 maart

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Op zaterdag 23 maart doen veel (buurt-)verenigingen in de gemeente Landerd mee met de Landelijke Opschoondag. Nederland gaat massaal de straat op om zwerfafval in de omgeving op te ruimen. Vele vrijwilligers, verenigingen, scholen en gemeenten in Nederland doen mee.

Voorgaande jaren hebben veel buurtverenigingen en andere verenigingen,
waaronder Scouting Schaijk en de Wildbeheerseenheden Zeeland, Schaijk en Reek, met veel inzet en succes deelgenomen De gemeente Landerd heeft ook dit jaar weer alle buurtverenigingen opgeroepen mee te doen. Dit onder het motto 'Schoon en Duurzaam Landerd'. De gemeente helpt ook mee. Gevraagd is om zelf in de eigen woonomgeving te organiseren dat het zwerfafval wordt opgeruimd. De gemeente helpt mee door te zorgen voor onder andere plastic verzamelzakken, veiligheidshesjes, handschoenen en/of grijpers. Op het einde van de dag wordt het verzamelde zwerfafval opgehaald. Ook verzorgt de gemeente de nodige publiciteit rond de actie.

Meedoen?
Veel buurtverenigingen hebben gemeld dat ze meedoen aan de opschoondag. Alle kleine beetjes helpen en vele handen maken licht werk. Zaterdag 23 maart wordt een mooie en schone dag in Landerd. Wilt u als buurtvereniging nog deelnemen, neem dan contact op met de gemeente. 

Meer informatie
Voor informatie kunt u contact opnemen met Jos Cranen van de gemeente Landerd, 0486-458111 of info@landerd.nl. Ook kunt u voor algemene
informatie over de landelijke opschoondag kijken op www.nederlandschoon.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties