Landerd

Gezamenlijke actie van restaurants en supermarkten

Landerd Dineert: sparen voor een dinerbox voor twee

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD – Acht restaurants in Reek, Schaijk en Zeeland starten volgende week in samenwerking met de Landerdse supermarkten de actie Landerd Dineert. Klanten van Albert Heijn en Jumbo in Schaijk en Aldi en Jumbo in Zeeland kunnen van 8 tot en met 20 maart zegels sparen voor een ‘dinerbox voor twee’ van een van de deelnemende Landerdse restaurants. Een sprekend voorbeeld van samenwerking tussen de plaatselijke horeca en supermarkten.

Kartrekkers van de restaurantactie zijn Johan Tielemans (Nieuw Schaijk), Arjan Suijs (De Pastorie/Het Witte Huis) en Rob Neijts (D’n Brouwer). De horecaondernemers leggen uit hoe het werkt. “Bij besteding van iedere tien euro in een van de supermarkten ontvang je een actiezegel. Bij zes zegels heb je al een volle spaarkaart. Deze geeft recht op een dinerbox voor twee van 35 euro bij een van de deelnemende restaurants. De dinerboxen voor twee personen dienen vooraf te worden besteld via de actiewebsite LanderdDineert.nl. De spaarkaarten kunnen tot en met 25 april worden verzilverd.”

Deelnemende restaurants
De deelnemende restaurants zijn: Nieuw Schaijk, De Potter en De Notaris in Schaijk, D’n Brouwer, De Pastorie, Het Witte Huis en ’t Oventje in Zeeland en De Linde in Reek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties