Landerd

En win leuke prijzen

Kleur mee en toon je hart voor de Landerdse ouderen!

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - De coronacrisis raakt ons allemaal. We kunnen niet zomaar afspreken met familie en vrienden en hebben op een andere manier contact met elkaar. Dat is voor veel mensen moeilijk. Help elkaar in deze tijd en houd oog voor elkaar, want we hebben elkaar nodig om dit vol te houden. Steun bijvoorbeeld de eenzame ouderen in Reek, Schaijk en Zeeland door mee te doen aan de ‘Landerd voor elkaar-kleurplaatactie’.

Toon jij je hart voor de ouderen in Landerd? Kleur de kleurplaat dan zo mooi mogelijk in en stuur deze vóór maandag 21 december naar:

Landerd voor elkaar
Runstraat 15
5374 AA Schaijk

Tijdens kantoortijden mag je de kleurplaat ook afgeven op het kantoor van ArenaLokaal-RoverMedia Group aan de Runstraat 15 in Schaijk. Je krijgt dan bovendien een leuke kerstattentie.

Feestelijke kerstdecoratie voor ouderen
Alle ingestuurde kleurplaten worden verzameld en voor de kerstdagen, samen met iets lekkers, afgegeven bij de zorgcentra in Landerd. De bewoners kunnen de kleurplaten dan als feestelijke kerstdecoratie voor hun raam of aan de muur ophangen.

Win het boek Alfabet!
Voor de deelnemer met de allermooiste kleurplaat hebben we een prachtige hoofdprijs in petto: de grote editie van het boek Alfabet van Charlotte Dematons. Deze prijs ter waarde van 39,95 is beschikbaar gesteld door The Read Shop in Schaijk en wordt uitgereikt door Landerds burgemeester Marnix Bakermans. Daarnaast verloten we onder de deelnemers aan de kleurwedstrijd 5 dozen Dunkin’ Donuts en 5 Charlie-restaurantcheques van 25 euro, geschonken door Restaurant Charlie in Schaijk.

Klik hieronder om de kleurplaat te downloaden.

|Doorsturen