Landerd

KinderTrendrede 2021 gemeente Maashorst i.o. gepresenteerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD/UDEN - De kindergemeenteraad Maashorst i.o. presenteerde woensdag 7 juli de KinderTrendrede aan de burgemeesters Marnix Bakermans (Landerd) en Henk Hellegers (Uden) en de plaatsvervangend voorzitters van de gemeenteraden van Landerd en Uden. Dit deden ze in de raadzaal in Uden. (foto's: Marc van Zuylen, LanderdFotografie)

In de KinderTrendrede staat hoe de kinderen de toekomst zien van hun gemeente Maashorst. Daarnaast geven ze belangrijke adviezen voor het bestuur. Zo adviseren ze onder andere dat kinderen meer betrokken moeten worden bij het nemen van besluiten die belangrijk zijn voor de toekomst, er meer rookvrije zones moeten komen in de gemeente en er meer plekken moeten komen waar je kan sporten en bewegen.

De beide burgemeesters waren erg blij met de adviezen van de kinderen en complimenteerden hen met hun mooie Trendrede en de goede adviezen. Ze beloofden dat ze de KinderTrendrede naar alle politieke partijen in Landerd en Uden zullen sturen, zodat ze dit kunnen meenemen in hun programma’s.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties