Landerd

KinderTrendrede 2021

Kindergemeenteraad Maashorst i.o. presenteert toekomstplannen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Met het voordragen van de zogeheten KinderTrendrede 2021 aan de burgemeesters Marnix Bakermans (Landerd) en Henk Hellegers (Uden) presenteren de leden van de Kindergemeenteraad Maashorst i.o. op woensdagmiddag 7 juli hun toekomstplannen in de raadszaal in Uden. De KinderTrendrede wordt van 15 tot 16.30 uur live uitgezonden op LanderdTV. 

De KinderTrendrede is het jonge zusje van de nationale Trendrede die ieder jaar in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam wordt voorgedragen en die inmiddels is uitgegroeid tot een belangrijk trenddocument voor landelijke politieke partijen, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. “Het is een jaarlijks geschenk aan Nederland van een groep trendwatchers”, zegt trendwatcher Tony Bosma, een van de initiatiefnemers. Een soort alternatieve troonrede dus.

Toekomstlessen
Onderdeel van de KinderTrendrede zijn de toekomstlespakketten in het onderwijs, die Erica Bol, ook een van de initiatiefnemers en oprichter
van Teach the Future, heeft ontwikkeld. “Scholen richten zich op gisteren en vandaag, maar niet op de toekomst. Het is belangrijk dat we daarover nadenken en dat stimuleren we met lesmateriaal.”

Nieuwsgierig naar de ideeën van de allereerste kindergemeenteraad van de gemeente Maashorst i.o.? Kijk dan woensdag 7 juli van 15 tot 16.30 uur naar de live-uitzending op LanderdTV via www.youtube.com/channel/UCdF1qhJ_dQBuUg_UmtlhaZQ.


Kindergemeenteraad Maashorst i.o. 2021
Viënna en Mila - De Klimboom
Tim en Stijn - De Camelot
Eva en Moos - De Wizzert
Denise en Noëlle - De Palster
Rens en Itske - ‘t Mulderke
Isalinde en Mijntje - De Vlonder
Levi en Brandy - De Tandem
Jurre en Noud - Het Oventje
Pepijn en Saar - De Vlasgaard
Rens en Jort - Vindingrijk
Jobke en Eefke - Kindplein ‘t Centrum
Julie en Milano - De Kreek’l
Kati en Guusje - De Marimba

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties