Landerd

Justin Welgraven wint Buma Award voor componeren ‘Maashorstmuziek’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Maandagavond 5 maart zijn de prestigieuze Buma Awards 2018 uitgereikt. De Buma Awards zijn de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie. Justin Welgraven (foto) uit Nederasselt won de award in de categorie Reclamemuziek met zijn compositie voor ‘Oergebied de Maashorst’.


“Ik kan nog niet echt bevatten dat ik de Buma Award heb gewonnen”, zegt een dolgelukkige Justin. “De muziek die ik gecomponeerd heb voor de website Bezoek De Maashorst is verkozen tot beste reclamemuziek van 2017. Sinds de uitslag bekend is gemaakt, loop ik rond met een grijns van oor tot oor.”

Justin, eigenaar van muziekstudio by Raven, is zeer vereerd met zijn award. “Het is een eer om een award als deze in ontvangst te mogen nemen en ik ben iedereen met wie ik samen heb mogen werken, en iedereen die me door de jaren heen geholpen heeft erg dankbaar. Met z'n allen toffe dingen mogen maken, en dat ook nog eens je werk mogen noemen: dat is meer dan mooi!”


Buma Awards
Elk jaar worden in maart de Buma Awards uitgereikt. Tijdens een feestelijke gala-avond worden componisten, tekstschrijvers en hun muziekuitgevers geëerd met een Buma Award in diverse categorieën. De Buma Awards Nationaal en Internationaal zijn voor de componisten en tekstschrijvers van de meest gedraaide en bestverkochte singles in 2017.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties