Landerd

'Aanbod vanuit Schaijk wordt node gemist'

Is Landerd-TV weer LTV Zeeland geworden?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Het valt de laatste tijd veel mensen op dat op Landerd-TV Zeelandse en Reekse onderwerpen de boventoon voeren. Arena vroeg aan Rinus van den Heuvel, voorzitter van de Landerdse Omroep Stichting (LOS), hoe dit nu precies zit.

“Ook Landerd-TV ondervindt de gevolgen van de vele maatregelen die zijn genomen om het Coronavirus onder controle te krijgen of te houden", geeft Rinus van den Heuvel aan. "Er wordt binnen de Landerdse gemeenschap minder georganiseerd, bekende evenementen gaan niet door en dus is er ook veel minder aanbod van nieuwtjes vanuit de verschillende dorpskernen. Gevolg is onder andere aangepaste journaaluitzendingen en herhalingen van eerdere uitzendingen”.

Vooral het aanbod vanuit Schaijk wordt node gemist, stelt de voorzitter. "Dit komt ook omdat door allerlei omstandigheden vaste medewerkers/cameramensen zijn weggevallen. Zo af en toe springen vrijwilligers vanuit Reek of Zeeland in Schaijk bij, maar dat zijn noodoplossingen. We hebben daarom bij Landerd-TV veel behoefte aan filmpjes vanuit Schaijk rond actuele thema’s en/of zaken die spelen of anderszins interessant zijn. Die opnames hoeven niet per se gemaakt te zijn met hightech camera’s. Ook filmpjes gemaakt met een smartphone zijn vaak goed bruikbaar. Stuur ze gerust naar info@landerd-tv.nl en de mensen van de montage zorgen ervoor dat het wordt uitgezonden. Heb je interesse in een nieuwe hobby, bijvoorbeeld als cameraman of -vrouw of zelfs als 'kritische journalist', meld je dan aan als vrijwilliger. Het is dankbaar werk."

Kijk voor meer info op www.landerd-tv.nl of mail naar nfo@landerd-tv.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties