Landerd

INGEZONDEN: Openlijke excuses aan Arie de Kleijn

Door Anton Coolen

Waarde heer Arie de Kleijn,

Heel veel dank, mede namens een groot aantal inwoners van Schaijk en Reek. Dat het uit uw hoek mag komen had ik voor een jaar terug nooit gedacht. Mijn oprechte excuses dat ik u vooraf in een hokje had geduwd waar u niet in thuishoort. Dit was duidelijk een beperking van mijn inschattingsvermogen. Mijn vooringenomenheid is en was geheel onterecht. Ik vind het gepast dit openlijk kenbaar te maken.

Ik betreur dan ook mijn eerdere mail naar u met een aantal CC'tjes. Ik mag hopen dat u mijn excuses aanvaardt. Uw handelen in het belang van de bevolking, waar democratie voorop staat, koester ik.
Inmiddels is het duidelijk dat een enquête heel sterkt leeft in Schaijk en een deel van Reek. De overweldigende positieve reacties die ik heb mogen krijgen naar aanleiding van het uitgebreide artikel in het BD hebben mij extra gesterkt in de gedachte dat uw politieke antenne optimaal werkt.

De keuze moet er zijn: Oss of Uden per kern kiezen. In ieder geval moet ook de optie Oss een keuze zijn. Zoals ook altijd beloofd door de voormalige VHL. Daarnaast is het het belangrijkste dat de inwoners van Schaijk en Reek mogen bepalen waar naartoe. Het niet willen houden van een enquête vanwege de tijd, de Maashorstgemeente etc. zijn non-argumenten. 

Niet uitgesloten is dat Maashorst Vooruit gekozen heeft voor het niet houden van een bevolkingsonderzoek omdat men bang is dat Zeeland alleen naar Uden een moeilijkere weg is. Dit is natuurlijk een ongegronde angst, want Uden wil alles wat ze kan krijgen.

Hopelijk zal de arrogantie van de macht (lees: politieke partijen) het niet winnen van wat er leeft onder de bevolking. Ik wens u veel succes.

Anton Coolen, Schaijk

|Doorsturen

JAN SCHUTS

2018-02-04 12:50:42

Beste Anton, ik ben het helemaal met je eens. Voor het eerst ben ik bijna gedwongen om op DS97 te gaan stemmen. Alleen deze partij toont moed is niet bang voor bovenliggende machten.....!!!

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties