Landerd

Gezocht: deelnemers interview

In gesprek over de veehouderij

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

AMSTERDAM – De veehouderij, en de toekomst daarvan in Nederland, staat hoog op de Nederlandse agenda. Diverse groepen zijn bij deze discussie betrokken, zoals boeren, belangenorganisaties, wetenschappers, beleidsmedewerkers, politici en burgers.

Het is belangrijk te weten hoe verschillende groepen aankijken tegen de veehouderij. Wij willen graag in gesprek met omwonenden om hun mening te horen over de veehouderij in Nederland en de toekomst daarvan. Daarvoor zoeken wij mensen die in de buurt wonen van een veehouderij en die mee willen doen aan een interview.

Bent u 18 jaar of ouder en woont u in de gemeente Landerd en woont u in de buurt van één of meerdere pluimvee- en/of varkens- en/of geitenhouderijen? Dan bent u van harte welkom om mee te doen met het onderzoek.

Wat meedoen inhoudt
Het interview gaat over wat u denkt, vindt en weet over veehouderijen. Het interview zal plaatsvinden bij restaurant De Pastorie aan de Kerkstraat 51 in Zeeland en duurt 30 tot 45 minuten. U ontvangt aan het einde van de interview een VVV-cadeaukaart ter waarde van 20 euro.

Wilt u deelnemen en/of meer informatie? Neem dan contact op met drs. Valérie Eijrond via v.eijrond@amsterdamumc.nl of 06-30366363.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties