Landerd

Huldiging Landerdse sportkampioenen op 4 februari

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - De aanmeldingen van alle Landerdse Sportkampioenen 2017 zijn verzameld. Er zijn dit jaar weer veel bijzondere prestaties neergezet. Liefst 143 sporters zijn aangemeld. Al deze sportkampioenen worden zondag 4 februari tijdens een leuke en gezellige middag gehuldigd in dorpshuis De Phoenix in Schaijk.

Er is aandacht voor volwassenen met een podiumplaats maar ook alle jeugdkampioenen worden in het zonnetje gezet. Verder wordt de sporter en sportploeg van het jaar bekendgemaakt. Deze prijzen worden uitgereikt door Ellen Jacobs, Sporter van het Jaar 2017. Eveneens wordt Landerd SpoRtZO Prijs uitgereikt. Deze is bedoeld voor een bijzondere en sportieve prestatie of sportinitiatief. Tevens worden diverse demonstraties gegeven.

Gratis toegang
Kom de kampioenen zondag 4 februari toejuichen. De deuren van De Phoenix gaan om 14 uur open. De huldiging begint om 14.30 uur en duurt naar verwachting tot 17 uur. De toegang is gratis. Alle sportkampioenen die zich hebben aangemeld ontvangen op korte termijn een persoonlijke uitnodiging met daarbij hun VIP-kaarten.

Neem bij vragen contact op met Maarten Hoevenaars via 06-46346234.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties