Landerd

Ondernemers lanceren coronaproof uitje

Hans Vereijken is voorproever van Maashorst Smaak Safari

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - De Maashorst Smaak Safari is een fiets- en autoroute door en rondom het Maashorstgebied. De autoroute doet onder meer de gezellige horecagelegenheid Het Bomenpark in Heesch aan. Deelnemers aan de route mogen hier een lekker ijsje ‘to go’ ophalen. Hans Vereijken, Maashorst-bestuurder vanuit Landerd, mocht voorproeven terwijl hij de eerste route uitgereikt kreeg.

Eric Rassaerts van Het Bomenpark overhandigt de eerste twee ijsjes aan Hans Vereijken, voorzitter bestuurlijk regieteam.

De website is online gegaan en de Maashorst Smaak Safari kan vanaf nu geboekt worden. De eerste routes zijn vanaf vrijdag 26 juni actief. Er zijn twee tochten door het natuurgebied gemaakt die langs hotspots leidt in de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden. De economische schil van het gebied. Het is een safari die men kan ondernemen per fiets, step, motor, auto of ieder ander vervoermiddel passend bij de route. Onderweg zijn stops bij de horecalocaties waar een ‘to go’-gerecht (bijna) klaar staat. Van 26 juni tot eind september is deze safari te boeken op vrijdag, zaterdag en zondag.

Routes
De fietsroute is ongeveer 50 kilometer, de autoroute is 125 kilometer en gaat ook door de buurgemeenten. Onderweg zijn er zes verschillende locaties per route met ‘to go’-gerechten te vinden. Hierover vind je meer informatie op www.maashorstsmaaksafari.nl/
Ondernemers leggen de verbindingen en de enthousiaste reacties van de horecaondernemers zorgen voor een prachtige route met verrassende hotspots en heerlijke Maashorstgerechten. Naast Platform Toerisme Landerd en Maashorst Ondernemers die de samenwerking aangegaan zijn met de initiatiefnemers, zorgen ook de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden voor ondersteuning vanuit Team De Maashorst.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties