Landerd

Goede Doelen Week 2019 in de regio

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - In Herpen, Lithoijen, Megen-Haren-Macharen, Overlangel-Neerloon-Keent, Ravenstein, Reek-Schaijk en Zeeland hebben diverse goede doelen de handen ineengeslagen en wordt dit jaar opnieuw een Goede Doelen Week georganiseerd. Daarmee bundelen zij hun krachten, spelen ze in op het teruglopende aantal collectanten, maar bovenal zorgen ze ervoor dat de inwoners niet wekelijks, maar slechts één week per jaar een collectant aan de deur krijgen.

Vanwege de positieve reacties in voorgaande jaren, wordt er ook dit jaar weer gezamenlijk gecollecteerd. De deelnemende landelijke organisaties waarvoor gecollecteerd wordt, zijn voorzien van het CBF-keurmerk.

De Goede Doelen Week vindt plaats in week 15, van maandag 8 tot en met zaterdag 13 april. Exacte data kunnen per plaats verschillen. Alle inwoners ontvangen in de week vóór 8 april een invulformulier met envelop. Op dit formulier kan worden aangegeven welke goede doelen men wil steunen en voor welk bedrag.

"We hopen en vertrouwen op een zeer succesvolle, gezamenlijke collecteweek met een geweldige opbrengst als resultaat", laat de organisatie weten. "Laat uw hart spreken en lever een waardevolle bijdrage aan de samenleving, dichtbij en ver weg!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties