Landerd

Gezien in Landerd: wekelijks journaal van LTV

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - Gezien in Landerd, zo heet het nieuwe journaal van LanderdTV dat sinds januari wordt uitgezonden. Elke woensdag om 19 uur is er een nieuwe aflevering. In dit journaal komen zaken aanbod uit de voorafgaande week en het weekend. De items zijn kort, zo'n anderhalf tot twee minuten. De montage is op dinsdag om zo actueel mogelijk te zijn. Na de eerste uitzending op woensdag wordt het journaal elk oneven uur herhaald tot vrijdagavond 23 uur.

Elke woensdagochtend is er om 9 uur een redactieoverleg. Eerste worden de gemonteerde filmpjes op de uitzetband geplaatst. Vervolgens bespreekt de redactie de onderwerpen voor de aankomende week. Oorspronkelijk is gestart met een tweewekelijks journaal, maar al snel bleek er voldoende aanbod te zijn voor elke week. Diverse onderwerpen passeerden al de revue, zoals de Goede Doelen Week, de opening van het HOV-busstation in Zeeland, de wedstrijd Achilles Reek tegen Festilent, de verbouwing van De Piramide, de Halfvastenfeesten, het stREEKfeest en nog veel meer.
Het streven van de werkgroep is om van elk kerkdorp minstens één, liefst twee of meer bijdragen uit te kunnen zenden. De redactie is afhankelijk van de nieuwsgaring in ieder dorp. Denk je een onderwerp te hebben dat zich leent om in het journaal te worden opgenomen, schroom dan niet om contact op te nemen. Spreek een van de cameramannen aan of stuur een berichtje naar info@landerdtv.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties