Landerd

Gemeente, Mooiland en huurdersvereniging ondertekenen prestatieafspraken

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Woningcorporatie Mooiland, Stichting huurderbelangen Landerd en de gemeente Landerd hebben woensdag 19 december prestatieafspraken voor 2019 ondertekend. Daarbij gaat het om samenwerking, beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen, kwaliteit en duurzaamheid, leefbaarheid en de huisvesting van bijzondere doelgroepen. Bijvoorbeeld door woningen eerst te adverteren voor senioren of jongeren. Bij woningen speciaal voor jongeren tot 23 jaar zorgt Mooiland ook dat de huur past bij de huurtoeslaggrens voor jongeren, deze is 424 euro.

V.l.n.r.: Johanna van Mun, voorzitter Stichting huurderbelangen Landerd, wethouder Ben Brands en Elly Pansier, directeur Wonen Mooiland.

Mooiland en de gemeente hebben oog voor zorg en welzijn en ouderen die langer zelfstandig blijven wonen. Voor die huurders van 65 jaar en ouder heeft Mooiland 'Gratis Pluspunten'. Huurders kunnen daarmee gratis kleine aanpassingen in huis laten doen die langer zelfstandig wonen mogelijk maken. Mooiland, Stichting huurderbelangen Landerd en de gemeente zetten zich samen in om uitvoering te geven aan de gemaakte afspraken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties