Landerd

Op vrijdag 24 maart

Gemeente en Arena brengen weer Bouwkrant Landerd uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

De gemeente Landerd en weekblad Arena brengen op vrijdag 24 maart weer samen de Bouwkrant Landerd uit. Een praktische gids rond de thema's Bouwen, Wonen en Werken. Het voornaamste doel van de speciale uitgave is het zo compleet mogelijk informeren van de inwoners van Landerd en omringende gemeenten als Grave, Oss en Mill & St. Hubert over de diverse mogelijkheden die er zijn op het gebied van onder meer woningbouw, bouwkavels en bedrijfsvestiging. Dan weten particulieren en ondernemingen die willen bouwen waar men terecht kan met vragen en wie spelers zijn op de lokale bouwmarkt.

De Bouwkrant Landerd wordt toegespitst op de situatie van de gemeente Landerd met volop aandacht voor bouwbedrijven en overige bouwgerelateerde ondernemingen in de regio. De informatie is gericht op mensen en ondernemingen die nu of in de (nabije) toekomst willen bouwen, verbouwen of uitbreiden. Denk aan nieuwbouwlocaties als Akkerwinde en Repelakker, bedrijventerreinen als Voederheil en Reek-Zuid, CPO-projecten in de kernen, stimuleringsmaatregelen, duurzaamheid, energiebesparing, gezamenlijke inkoop en financieringsmogelijkheden.

Adverteren
In de Bouwkrant is ruimte gereserveerd voor de belangrijkste instanties, organisaties en bedrijven die actief zijn op de (ver)bouwmarkt in Landerd. Dit initiatief ondersteunen? Dat kan in de vorm van een advertentie of advertorial. Informeer naar de mogelijkheden bij Mark Steetsel via 06-50617426 of mark@uitleg.nl

De Bouwkrant Landerd wordt vrijdag 24 maart verspreid als bijlage van weekblad Arena. Daarnaast komt hij ook te liggen in wachtruimtes, het gemeentehuis en op diverse andere plekken waar veel mensen komen. De oplage is 17.500.

Klik hier voor de Bouwkrant van 2016.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas