Landerd

Fiets- en autoroute: op avontuur met de Maashorst Smaak Safari

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST – Uit elke crisis ontstaan nieuwe initiatieven. Zo ook de Maashorst Smaak Safari. Twee routes door natuurgebied De Maashorst die langs hotspots en ondernemers gaan in Landerd, Bernheze, Oss en Uden. Je kunt met de fiets, motor, auto of ander vervoersmiddel de bijpassende fiets- of autoroute gaan rijden. Bij beide routes krijg je bij de horecalocaties een verrassend gerecht 'to go' mee. Van 26 juni tot eind september kun je voor elke vrijdag, zaterdag of zondag reserveren.

Ontdek De Maashorst per fiets tijdens een tocht van 50 kilometer. Onderweg geniet je op 6 verschillende locaties van smakelijke 'to go'-gerechten. Zo ook bij de autoroute van 125 kilometer die hier en daar een stukje van de buurgemeenten laat zien. Drankjes zijn niet inbegrepen. Je kunt deze wel zelf meenemen voor onderweg of bij de locaties vragen of je plaats kunt nemen en er zelf een drankje bij bestellen.

Het initiatief komt vanuit Teugel Resort en kreeg bijval van Maashorst Ondernemers en Platform Toerisme Landerd. Zij legden de verbindingen tussen de ondernemers. De enthousiaste reacties zorgden voor een prachtige route met verrassende hotspots en heerlijke Maashorst-gerechten. Ook de 4 Maashorstgemeenten zorgden voor ondersteuning. Zij brengen het natuurgebied graag onder de aandacht. "Het belangrijkste doel is het genieten van wat De Maashorst en het gebied eromheen te bieden heeft aan natuur, cultuur en gastvrije ondernemers", stelt de organisatie.

Op www.maashorstsmaaksafari.nl kun je reserveren voor de tocht en een dag naar keuze vastleggen. Hierna krijgen de locaties bericht van je reservering en kun je starten vanuit welke plaats je maar wilt. Bij de route zitten hotspots en de locaties en zij verwachten je tussen 12 en 18 uur. Start je later en ben je niet voor 18 uur bij de laatste locatie? Dan loop heb je kans dat de gerechten niet meer te verkrijgen zijn.

Online boeken
De fiets- en autoroute is te boeken op www.Maashorstsmaaksafari.nl, op vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 18 uur.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties