Landerd

Energieloket Brabant Woont Slim presenteert Tiny House vol duurzame inspiratie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - De Landerdse wethouder Moritz Böhmer ontving afgelopen maandag Brabant Woont Slim met een heel bijzonder huis. Om te laten zien dat duurzaam niet moeilijk hoeft te zijn, heeft het energieloket een zogeheten Tiny House ontwikkeld. Dit mini-huisje is helemaal gemaakt van duurzame materialen. Het Tiny House zal daarnaast ook volledig zelfvoorzienend worden gemaakt. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Wethouder Böhmer in gesprek met Gina Slenders van Brabant Woont Slim.

De wethouder nam alvast een kijkje in het Tiny House. Hij is blij met de aandacht voor duurzaamheid. “Dit najaar komen we met een voucheractie. Mensen kunnen dan via Brabant Woont Slim bij de lokale bouwmarkten duurzame spullen voor hun huis aanschaffen. Verduurzamen hoeft niet ingewikkeld te zijn!”


 

Over Brabant Woont Slim
Brabant Woont Slim is het energieloket en adviseert onze inwoners over duurzaam wonen. Dit doen ze ook namens de gemeenten Landerd en Grave. Inwoners kunnen daarom gebruikmaken van de kennis en kunde van Brabant Woont Slim. Meer informatie over verduurzaming van uw woning? Kijk op www.brabantwoontslim.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties