Landerd

Dit jaar geen FietsMee met MOV in Landerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Het evenement FietsMee met MOV gaat dit jaar niet door in de gemeente Landerd, zo laat de organisatie weten. 

"Na indringend beraad hebben de MOV’s van Reek, Schaijk en Zeeland moeten besluiten dit jaar geen FietsMee met MOV te organiseren. Werkgroepleden, vrijwilligers, medewerkers én deelnemers vallen nagenoeg allemaal binnen de risicogroep voor besmetting met het coronavirus. Onder de huidige omstandigheden moeten we prioriteit geven aan de gezondheid van iedereen die direct betrokken is, maar ook aan die van de huisgenoten en verdere familieleden. Dit geldt voor alle vrijwilligers, maar zeker ook voor de honderden deelnemers."
De coronamaatregelen blijven deels nog lange tijd van kracht en dus worden de organisaties van FietsMee geconfronteerd met flink wat beperkingen. "Daarmee zou het nauwelijks mogelijk zijn om de gemoedelijke sfeer en het gezellig bij elkaar zitten zoals men dat nu al meer dan 25 jaar gewend is, te realiseren."

De data voor 2021 zijn inmiddels bekend. Op zondag 5 september 2021 wordt er gefietst in Zeeland, op zondag 12 september in Reek en op zondag 19 september in Schaijk. Kijk voor meer info op www.fietsmee-mov.nl. Hier staan ook enkele mooie tochten op uit het verleden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties