Landerd

De erfenis van BOL en de LanderdPas

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - De dertiende editie van het televisieprogramma Landerd Actief, een programma onder auspiciën van de LanderdPas, heeft als titel: De erfenis van BOL en de LanderdPas.

In 2006 werd de Stichting Belangenbehartiging Ouderen Landerd opgericht, kortweg BOL genoemd. Nu in 2018 is de organisatie ontbonden omdat veel van de doelen bereikt zijn en enkele projecten overgedragen zijn aan de Katholieke Bond van Ouderen in Landerd. In de uitzending van 24 maart kijkt men terug met Nico Brands, Piet Geurts van Kessel en wethouder Piet Hein Jonkergouw wat er precies bereikt is door de BOL in Landerd.

Een van de initiatieven van de BOL was de Landerd Pas, een pas die toegang gaf tot verschillende activiteiten, uitjes, optredens en festiviteiten in Landerd en directe omgeving. De pas gaat verdwijnen en Riet Roosen van Pelt en Harrie van Tiel van de Landerd Pas lichten toe waarom men tot dit besluit gekomen is. Voor de muzikale omlijsting zorgt Gert van Boxtel uit Schaijk. De uitzending wordt opgenomen in het Ontmoetingscentrum van de Zorgcoöperatie Onder de Linde in Schaijk.

De uitzending van Landerd Actief is te zien van zondag 24 maart tot en met vrijdag 30 maart om 12, 18, 20 en 22 uur. Nadien zijn de uitzendingen nog te zien op www.Landerd-tv.nl, onderdeel uitzending gemist. Landerd TV zendt uit op Ziggo kanaal 44 digitaal en analoog op kanaal 22+/frequentie 480.000. Verder op Trined-kanaal 515 en Telfort/KPN-kanaal 1330.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties