Landerd

Coronateststraat voor bedrijven in de omgeving

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - De Udense Parkmanagementorganisatie SBBU gaat een teststraat inrichten voor werknemers van ondernemers uit de regio. Doelstelling hierbij is om de tijd die medewerkers met klachten thuis moeten blijven te verkorten. Op woensdag 14 oktober gaan de deuren van de SBBU Corona-teststraat open voor de ondernemers/werkgevers. Deze teststraat bevindt zich aan de Frontstraat 4 in Uden (parkeerplaats Lichtfabriek).

Voor wie is de teststraat?
De teststraat is er voor alle werknemers (en eventueel hun partner met klachten; indien de werkgever bereid is dit te betalen) in Uden en omstreken. Aanmelden dient altijd via het bedrijf te gebeuren.

Hoe werkt het?
Bedrijven kunnen zich online registreren via de link op de website van de SBBU (www.sbbu.nl/corona). Deze registratie kost niets, is eenmalig, en is daarna bij elke aanmelding te gebruiken. Na de registratie ontvangt u een unieke link, waarmee online een afspraak ingepland kan worden. De teststraat is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

De test
Vanwege de grote testcapaciteit en snelle doorlooptijd kan meestal binnen 24 uur een afspraak ingepland worden. Het afnemen van de test neemt maximaal 5 minuten in beslag en bestaat uit een neus- en keelswap die wordt afgenomen terwijl de medewerker in de auto blijft zitten. Afhankelijk van het tijdstip van de afname van de test ontvangt de medewerker meestal binnen 48 uur (uiterlijk 72 uur) de uitslag per e-mail. In geval van besmetting wordt naast de uitslag per e-mail ook telefonisch contact met de medewerker opgenomen. Tevens wordt de besmetting, zoals wettelijk is voorgeschreven, gemeld bij het RIVM.

Wat kost het?
Het afnemen van een coronatest kost 195 euro (ex BTW) per persoon. De factuur wordt verzonden naar het bij de registratie opgegeven factuuradres.

Kijk voor meer informatie en de registratiebutton op www.sbbu.nl/corona

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties