Landerd

CDA Uden en Landerd samen verder onder leiding van Driek van de Vondervoort

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD/UDEN - In afzonderlijke vergaderingen hebben afgelopen week de CDA-afdelingen van Landerd en Uden unaniem besloten zich op te heffen en op te gaan in een nieuwe CDA afdeling Uden-Landerd. "Deze naamkeuze is voorlopig omdat de nieuwe gemeentenaam nog zeker geen uitgemaakte zaak is, maar door de nieuw gekozen gemeenteraad wordt vastgesteld", laten de christendemocraten weten.

In de openingsvergadering van de nieuwe CDA-afdeling werd Driek van de Vondervoort (foto) bij acclamatie benoemd tot interim-voorzitter voor de periode tot aan de installatie van de nieuwe gemeenteraad. In zijn openingstoespraak beloofde hij zich in te zetten voor een "goed verkiezingsprogramma, kwaliteit op de kandidatenlijst en een wervende verkiezingscampagne".

Met zijn kenmerkend enthousiasme en positivisme behaalde Van de Vondervoort al vele successen voor het CDA in Boekel en Bergeijk. "Het uitgangspunt is dat er in de nieuwe gemeente genoeg ruimte is voor een middenpartij als het CDA, die zich inzet voor een gemeentebestuur dat uitvoert wat de burgers willen."

Beide CDA-afdelingen zijn erg blij dat Van de Vondervoort bereid is deze rol op zich te nemen. "Wij vertrouwen erop dat hij met zijn inspiratie en elan het CDA Uden-Landerd de best mogelijke start kan geven. Wij nodigen iedereen uit om een van onze leden te benaderen als men hierbij wilt helpen."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties