Landerd

‘Even niet naar Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch, maar winkel in Reek, Schaijk en Zeeland’

Burgemeester Marnix Bakermans: 'Wees loyaal, koop lokaal!'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Het coronavirus heeft ons nog altijd stevig in de greep. Het raakt iedereen: inwoners - jong en oud - maar ook de plaatselijke bedrijven, horecazaken en winkeliers hebben het over het algemeen erg zwaar. De Landerdse burgemeester Marnix Bakermans roept inwoners van Reek, Schaijk en Zeeland daarom op om zoveel mogelijk lokaal hun inkopen te doen.

"Juist in deze onzekere tijden is het belangrijk om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken”, benadrukt de burgemeester. “Om ook de komende jaren bruisende dorpskernen te hebben, is het steunen van onze plaatselijke ondernemers van groot belang, geeft Bakermans aan.
“Zij zorgen namelijk niet alleen voor werkgelegenheid en een levendig centrum, maar dragen als ondernemers ook positief bij aan de leefbaarheid in onze gemeente. Denk hierbij aan hun sponsoring van verenigingen, evenementen en activiteiten. Naast dat je met lokaal kopen dus direct de lokale ondernemer steunt, draag je indirect bij aan de positieve ontwikkeling en leefbaarheid van je eigen woonomgeving. Dus de komende tijd even niet naar Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen, maar winkel in Reek, Schaijk en Zeeland!”

Weekblad Arena besteedt dit weekend extra aandacht aan het thema 'Koop Lokaal' met twee pagina's boordevol nieuws en initiatieven van ondernemers uit Reek, Schaijk en Zeeland. Klik hieronder om de pagina's te bekijken.

|Doorsturen