Landerd

Referendum Landerd

Burgemeester Marnix Bakermans: Kom stemmen op woensdag 25 november

Door Burgemeester Marnix Bakermans

Op woensdag 25 november 2015 vindt het referendum over de bestuurlijke toekomst van Landerd plaats. Blijft Landerd zelfstandig, gaan we samenvoegen of opsplitsen?

Raadplegend referendum
Dit is een raadplegend referendum. Dat wil zeggen dat de gemeenteraad het initiatief heeft genomen om de inwoners naar hun mening te vragen. Het is belangrijk dat u uw stem laat horen. Zo krijgt de gemeenteraad een beeld van uw wensen voor de toekomst van Landerd.
Bijzonder aan dit referendum is dat ook 16- en 17-jarigen mee mogen stemmen. Dat is anders dan bij verkiezingen.

Kom stemmen
U heeft uw stempas al ontvangen. Dat is het officiële document waarmee u kunt stemmen. U kunt ermee terecht in elk stembureau binnen de gemeente Landerd. De stembureaus zijn op woensdag 25 november geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur. Neem ook uw identiteitsbewijs mee.

Laat u goed informeren
Mee mogen beslissen is een belangrijk recht. Grijp uw kans en maak gebruik van dat recht. Laat u goed informeren en leg uw oor te luisteren. Neem bijvoorbeeld een kijkje op www.referendumlanderd.nl, bekijk onze referendumkrant of doe uw licht op bij de politieke partijen in Landerd. Kom stemmen op woensdag 25 november, want iedere mening helpt!

Marnix Bakermans, Burgemeester van Landerd

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties