Landerd

Buiten sporten onder voorwaarden weer mogelijk

Burgemeester en wethouder nemen kijkje bij DAW en Frank’s Gym

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Vanaf maandag 11 mei is het voor kinderen en volwassenen weer mogelijk om, onder voorwaarden, samen buiten te sporten. Veel sportverenigingen zijn enthousiast aan de slag gegaan om het sport- en beweegaanbod binnen de regels op te starten. Landerds burgemeester Marnix Bakermans en wethouder Moritz Böhmer namen woensdag een kijkje bij sportvereniging DAW en Frank’s Gym.

Bij DAW vindt op dit moment niet alleen korfbal en voetbal plaats, maar wordt er ook gedanst door dansschool Rowie. Zij dansen normaal binnen in dorpshuis De Phoenix. In samenwerking met de gemeente en de buitensportaccommodaties wordt geprobeerd om ook deze sport- en beweegaanbieders een plekje in de buitenlucht te geven.
Ook Frank’s gym is creatief aan de slag gegaan op de parkeerplaats. Hier vinden aangepaste trainingen plaats die voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Meer informatie over buitensporten en de regels die daarvoor in Landerd gelden staan op www.landerd.nl/actueel/2020/05/11/spelregels-landerd-voor-buiten-sporten-vanaf-11-mei. (foto: Marc van Zuylen, LanderdFotografie)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties