Landerd

Blijf ook tijdens de zomer in beweging

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - Een zomer vol beweging, daar helpen de buursportcoaches van Landerd SpoRtZO graag bij. De meeste sport- en beweegactiviteiten zijn weer opgestart, zolang iedereen zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Waarom was het ook alweer belangrijk om voldoende te bewegen? Het houd je fit, gezond en vrolijk. Sommige sportclubs en beweegactiviteiten liggen stil in de vakantie en daarom hebben de buurtsportcoaches een aantal tips om deze zomerperiode in beweging te blijven.

Buurtsportcoach Anne verzorgt beweeglessen. Door de gevarieerde oefenstof die wordt aangeboden, kan iedereen meedoen. De beweegles in Schaijk is donderdagmiddag 30 juli en 6 augustus van 13.30 tot 14.30 uur bij De Phoenix. De beweegles in Zeeland is iedere donderdagochtend van 9.30 tot 10.15 uur in de beweegtuin aan de Kloosterstraat/Vlasroot. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan aan door te bellen naar 06-41759616 of te mailen naar a.v.melis@ssnb.nl

Landed in beweging
Wil je graag thuis een beweegles van 15 minuten volgen? Kijk dan iedere werkdag om 11 uur op Landerd TV naar een aflevering van Landerd in Beweging. De komende twee weken zijn er nog dagelijks nieuwe afleveringen. Daarna worden de uitzendingen herhaald! Ben je niet thuis? Kijk dan een aflevering terug via uitzending gemist op www.landerd-tv.nl/uitzending-gemist/ 

Wandel- of fietschallenge Uniek Sporten
Breng beweging in je zomer en doe wekelijks mee aan de wandel- of fietschallenge. Deze wordt georganiseerd door Uniek Sporten. Regelmatig wandelen of fietsen is goed voor je gezondheid én je wordt er vrolijker van. Daarom dagen de buurtsportcoaches je deze zomer uit om mee te doen aan de wekelijkse challenge waarmee je kans maakt op leuke prijzen.
Bekijk elke maandag de nieuwe challenge op www.unieksportenbrabant.nl. De eerste challenge was 13 juli, de laatste is op 14 september. Ga iedere week wandelen of fietsen en voer de challenge uit. Wil je kans maken op een prijs? Deel het resultaat van jullie challenge door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of door dit te delen met #unieksportenbrabant.

Ommetjes
Deze ommetje-app motiveert je om dagelijks een ommetje te lopen. Wandelen houdt de hersenen gezond. Start met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie of ga de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een ommetje te maken. De app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Ga je een ommetje maken? Bewaar dan minimaal 1,5 meter afstand en zoek geen drukke plekken op. Houd je altijd aan de richtlijnen van het RIVM.

Sjors Sportief
Voor kinderen staan deze zomer ook beweegactiviteiten op het programma, zoals archery tag, pijl en boogschieten met zuignappen, voetballen en frisbee. Ook zijn er activiteiten waar de kinderen en ouders samen aan kunnen deelnemen, zoals waterfun, bosspelletjes en bootcamp. Neem eens een kijkje op www.sjorssportief.nl. Vul bij woonplaats Landerd in en je komt vanzelf bij de Summer SpoRtZO activiteiten uit.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties