Landerd

Bibliotheken Landerd enkele dagen gesloten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Vanwege automatiseringswerkzaamheden zijn alle Noordoost-Brabantse bibliotheken (NOBB), waaronder ook de vestigingen in Schaijk en Zeeland, gesloten van zondag 18 oktober tot en met woensdagochtend 21 oktober.

De bibliotheken zijn van zaterdag 17 oktober 17 uur tot en met woensdagochtend 21 oktober gesloten om de bibliotheekautomatisering te verbeteren. "Dit betekent ook dat wij digitaal niet bereikbaar zijn", laat NOBB weten. "Onze bibliotheek-app en onze online bibliotheek-app kunnen niet worden gebruikt. Ook is op onze website tijdelijk niet alles beschikbaar."
Kom dus voor zondag 18 oktober naar de bibliotheek om je leesvoorraad voor het begin van de herfstvakantie te lenen. In deze dagen hoeft er geen telaatgeld worden betaald. Woensdagmiddag 21 oktober zijn de bibliotheken weer open.

Voor de bibliotheekapp moet je eenmalig je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw invoeren om met de juiste server verbonden te worden. De onlinebibliotheek app voor de landelijke e-books en luisterboeken is weer vanaf maandag 26 oktober te gebruiken. Als er vragen zijn, helpen de bibliotheekmedewerkers je graag.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties