Landerd

Bellen met de burgemeester

Door Burgemeester Marnix Bakermans

De komende maanden krijgt u de ruimte om mee te doen, te denken en uw dromen en zorgen te delen… want de gemeenteraad heeft besloten om samen met de gemeente Uden de gemeente Maashorst te gaan vormen! Hiermee komt na zes jaar een einde aan de discussie over de toekomst van de gemeente Landerd en kunnen we, samen met inwoners, bedrijven, organisaties, gaan werken aan de nieuwe gemeente Maashorst.

In de week voor carnaval was ik bij het gehandicaptenbal in De Soos met prins Arno en prinses Francy, samen met de carnavalsvereniging van de Smouzen. Een dag later waren wethouder Böhmer en ik bij het KeeMoesbal in Het Wapen van Reek met ook de carnavalsverenigingen van het Moesland en het Kêlenrijk. Beide middagen waren zoals ieder jaar weer fantastisch. Echt ontzettend leuk om zo veel geluk te zien!

Carnaval 2019
Carnaval 2019 is voorbij. Iedereen heeft genoten van een paar dagen feest en de prachtige optochten waar vele uurtjes werk in zaten. Ook het jeugdcarnaval is goed verlopen. We zijn weer vele mooie momenten en ontmoetingen verder. De sleutels zijn weer teruggebracht naar het gemeentehuis waar ze veilig worden opgeborgen tot de volgende sleuteloverdracht.

IkPas
Na carnaval start, van oudsher, de vastentijd. Vanuit ‘Samen Landerd, Samen Beter’ ben ik gevraagd om mee te doen met IkPas. Dit is een landelijk initiatief om de vastentijd te gebruiken om geen alcohol te drinken. Daar doe ik graag aan mee, want ik vind het belangrijk om te blijven werken aan de bewustwording van het gebruik van alcohol en ook drugs. Ook wordt de komende periode in dit kader extra gelet op het schenken van alcohol aan minderjarigen binnen verenigingen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties